ABOUT

THE BUILDING & LOCATION

d8f5a176928193.5c782074609d9.jpg

Extending from property line to property line to restore the original urban feel of Nelson, the design of the L-shaped building with large iron balconies takes advantage of views to Kootenay Lake to the north and the mountains to the south.  An exterior of warm natural stone, wood and stucco cladding recalls Nelson’s heritage buildings, and the wooden storefront on the ground floor brings additional vibrancy (and another local business) to leafy Victoria Street.

b223finalsss.jpg

The building features parking, as well as plenty of storage for your bike, skis, or paddle board. The amenity space on the ground floor looking out onto Victoria street offers residents a large open space for anything from telecommuting to birthday parties.  Best of all, enjoy the mountains with your friends and neighbors on the communal rooftop deck with unparalleled 360-degree views across the mountains and Kootenay Lake.